VELEPRODAJA

Unutar poduzeća Vinkoprom osnovanog 1990,ozbiljan rad u veleprodaji započinje 1998.u prostorima građevinskog skladišta u Ivankovu. S dva djelatnika i prodajnim programom instalacijskih kablova namijenjenih izgradnji i obnovi kuća u tada razorenim dijelovima Republike Hrvatske.

U kontaktu s kupcima dolazi se do spoznaje kako je veliki nedostatak građevinskog alata i opreme na tržištu te se prelaskom na sadašnju lokaciju u industrijskom dijelu Vinkovaca u prostore od 300m2 uvodi građevinski i poljoprivredni alat, samim time otvara se mogućnost proširenja tržišta na željezare i poljoljekarne u našem bližnjem okruženju s kojima smo bili u mogućnosti surađivati. Odmah nakon dolaska kreće se u projekat izgradnje novoga skladišta koje se danas prostire na 1500m2 te dva pomoćna skladišta od 800m2.

Trenutačno poslovno područje veleprodaja posluje na četiri lokacije s direktno devet djelatnika uključenih u rad skladišta i pet prodajnih predstavnika, te korištenje usluga ostalih segmenata Vinkoproma potrebnih za poslovanje i ispunjenje potreba naših kupaca.

Kroz vrijeme veleprodaja se isprofilirala u distributera tri prodajna programa: kosilice i trimeri, dječji i bicikli za odrasle te kamini i štednjaci s potrebnom opremom. U tom segmentu poslovanja Vinkoprom predstavlja ozbiljnog partnera svima koji se u maloprodaji bave navedenim programima. Također u ponudi imamo velik broj artikala namijenjenih uglavnom neprehrambenim trgovinama, uz naglasak da kontinuirano pratimo potrebe tržišta i uvođenjem novih artikala pokušavamo zadovoljiti njihove želje.

Naš cilj je povećati našu učinkovitost, proširiti naše tržište, osigurati kupcima proizvod koji udovoljava sve zahtjeve kvalitete s optimalnom cijenom prilagođenom kupovnoj moći tržišta, te našim djelatnicima pružiti mogućnost za siguran i zadovoljan rad.

Lokacije na kojima posluje poslovno područje veleprodaja su:
Skladište VINKOVCI – H.V. Hrvatinića 108
Skladište IVANKOVO – Sv. N. Tavelića 4.
Skladište VUKOVAR – Priljevo 203 M
Skladište C VINKOVCI – Zlatana Sremca 58

PARTNERI

X