MALOPRODAJA

SPJ Maloprodaja Vinkoproma d.o.o. počinje s radom otvaranjem centra u Vinkovcima 2002. godine na adresi Zlatana Sremca 58. 2006. godine otvorena je trgovina u Vukovaru u Poduzetničkoj zoni Priljevo. Zatim slijedi širenje Maloprodaje izvan Vukovarsko – srijemske županije i to u Daruvar i Slatinu te Našice i Đakovo, prvo su te jedinice radile kao „franšize“, a zatim postaju trgovinske poslovne jedinice Maloprodaje Vinkoproma d.o.o. 2015. otvorena je trgovina u Slavonskom Brodu.

SPJ Maloprodaja nastoji zadovoljiti potrebe kupaca na tržištu krajnje potrošnje neprehrambenih proizvoda i to ponudom četiri velike grupe artikala. Prva grupa proizvoda je objedinjena pod nazivom „tehnika“ i tu nudimo artikle bijele i smeđe tehnike, programa za grijanje, računala i opremu, male kućanske aparate, rasvjetu i struju. Druga grupa artikala je „dom“, a tu se može pronaći sve što je potrebno jednom kućanstvu: posuđe i kuhinjski pribor, dekoracije, sezonski programi za Božić, Uskrs ili ljeto, zatim igračke i školski pribor te posude i sve drugo za cvijeće. Treću grupa artikala čini ponuda artikala za vrt (ručni alati, kosilice, trimeri, motorne pile, perači, roštilji, kace, burad, vrtne garniture itd…), alat (ručni i električni) te sport u kojem nudimo bicikle i dodatnu opremu te sprave za vježbanje. Posljednja velika grupa artikala u našoj ponudi je „stanovanje“ te u njoj nudimo: zidne i podne obloge, boje i lakove, pločice i sanitarije.

MISIJA

„Spoznajemo potrebe koje proizlaze iz obiteljske kupovine te širokim prodajnim programom i kvalitetnom uslugom rješavamo probleme i zahtjeve naših kupaca te nastojimo izgraditi dugoročno povjerenje.
Stalnim širenjem ponude novim proizvodima nastojimo predvidjeti i zadovoljiti potrebe kupaca te tako ostvariti Misiju Maloprodaje. Edukacijom zaposlenika nastojimo povećati njihovo znanje i kompetencije s kojima će lakše riješiti problem kupca koji će se onda i zadovoljan vratiti. Zahvaljujemo našim kupcima na povjerenju i nadamo da ćemo i u budućnosti biti njihov prvi izbor za odlazak u kupovinu.“

X