LOGISTIKA

SPJ Logistika podijeljena je na dvije velike djelatnosti: servis i transport.

Servisna radionica trenutno broji 5 zaposlenika. Primarna djelatnost je servis i popravak uređaja koje uvozi naše poduzeće – kamini, štednjaci, skuteri, kosilice (motorne i električne), trimeri za travu, motorne pile itd. Servisna radionica još se bavi i uvozom i prodajom raznih rezervnih dijelova krajnjim kupcima kao i veleprodajnim kupcima. Svakodnevno nastojimo proširiti našu ponudu i ponuditi našim kupcima širi spektar usluga i rezervnih dijelova.

PD Transport trenutno broji 9 zaposlenika. Pošto naše poduzeće još uvijek nema otvoren Javni cestovni prijevoz PD Transport je ograničen samo na prijevoz roba za vlastite potrebe. Između ostalog u to spada i prijevoz roba kupcima iz maloprodaje kao i kupcima iz veleprodaje, te nabavku roba. PD Transport je također zadužen i za sva službena vozila unutar poduzeća – osobni automobili, kombo vozila, kombi vozila, kamioni te kamioni s kranom, kao i za sve motorne i električne viličare.

MISIJA

„Spoznajemo interne potrebe poduzeća i vanjske potrebe kupaca, odgovornim i organiziranim radom rješavamo probleme naših dionika zadovoljavajući njihova očekivanja te stvaramo pouzdana i dugoročna partnerstva.“

X