GRAĐEVINA

Strateška poslovna jedinica Građevina kao jedan od 4 profitna sektora naše tvrtke prolazi proces restrukturiranja koji je započet prošle godine i nastavlja se intenzivno i u tekućoj.

U sklopu tog procesa, kao novi voditelj te zasebno praćene cjeline, dobio sam priliku i odgovornost da ranije planirane procese što prije implementiram u sustav rada, te predložim nove koji će za cilj imati ostvarivanje boljih rezultate poslovanja, kako ukupno kvantitativnih, tako i pojedinačno gledanih kroz višu produktivnost svakog uposlenika.

Uz novu sistematizaciju radnih mjesta i novu razdiobu odgovornosti, kako postojećih djelatnika u građevni, tako i novouposlenih, nastojati ćemo primjereno odgovoriti zahtjevima i prilikama koje tržište građevine nudi. Rekonstrukcijom i osvježenjem pojedinih prodajnih prostora također smo učinili korak naprijed u kvalitetnijem radu malo i veleprodaje. Posebno želim istaknuti priliku otvaranja novih tržišta gdje nismo prisutni kao i znatno unapređenje onih gdje smatramo da nismo dovoljno prisutni uzimajući u obzir komparativne prednosti koje kao tvrtka imamo u odnosu na prisutnu konkurenciju. Plan nam je u što skorije vrijeme proširiti prodajne kapacitete u Slatini i Daruvaru te ove godine otvoriti bar jedan novi prodajni centar u Slavoniji.
Nova organizacija strateških i pomoćnih jedinica tvrtke uz zajedničku sinergiju, vjerujem da će pridonijeti ostvarenju navedenih ciljeva i daljnjem napretku i rastu našeg Vinkoproma.

Stipo Lemešić

MISIJA

„Nastojimo spoznati i zadovoljiti potrebe naših kupaca,
te velikom širinom građevinskog prodajnog programa i
našom fleksibilnošću omogućavamo jednostavnija rješenja pri izgradnji.“

X